Семеен бизнес

Виктория Пенева

„Харесвам секса и ми харесва да съм с мама”. Това са думите на 22-годишната Моника от САЩ. Миналата седмица момичето и родната му майка станаха известни след статия в “Huffington Post”.Семейният им псевдоним е The Sexxxtons.

56-годишната Джесика и дъщеря й се гордеят, че се снимат заедно в порно клипове. НО и двете са отявлени моралисти! Въпреки че правят секс в една и съща стая, по едно и също време, често дори с един и същи партньор, двете отричат да е имало кръвосмешение.

„Никак не е лесно. Устните ни не се докосват никога и това е проблем при заснемането”, казва дъщерята Моника. По време на снимки си мисля само колко мръсно богати ще бъдем”, признава още тя.

Ето ключовата дума, силата, която кара млади, стари, умни и глупави да се въвличат в евтини поквари – ПАРИ. Водещата роля не играе сладострастието, загнездило се всъзнанието на човека, още откакто свят светува.

Защо му е на младо и хубаво момиче/момче да се образова, да работи и да почита родителите си? Защо му е на човек да се “бъхти” по осем часа на ден и на края на месеца едвам да плаща сметките си?

22-годишната Моника е получила философското прозрение още в ранна тийнейджърска възраст.„Идеята беше моя. Зарязах училището в 9-и клас и осъзнах, че това е добър начин да се печелят пари”, спомня си тя.

Веднъж, запленена от своята мечта, Моника я споделя с майка си. Джесика се съгласява, тъй като двете винаги били „много открити една с друга”. “Парите имаха значение, но беше и забавно да правиш секс с толкова готини момчета”, твърди майката Джесика и добавя, че предпочита сегашния си занаят, защото „не се налага да се облича за работа”.

Случило се дори да покани дъщеря си при нея и приятеля й. Засега Моника няма намерение да има дете, но признава, че ако се случи, и то иска да участва в семейния бизнес, тя ще му позволи.

Засега примерите за крайно духовно падение от подобен вид не са толкова много. За съжаление обаче, тези които сме приели за безобидни ни заобикалят и стъпкват. Не само, че пречат на човешкото развитие, но дори водят до трайна и необратима деградация.

Имах съученичка, която още в десети клас ми каза, че след като сегашното й гадже има джип, тя никога повече няма да е способна да се вози в по-лоша кола. И какво от това?

Никой не се шокира, като разбере, че дъщеря му/сестра му/майка му си търси приятел с последен модел определена марка кола. И какво от това?

Едно предаване не върви без анорексични красавици да размятат дупе в оскъдно бельо. И какво от това?

Сексуалната ориентация на жените е ФУТБОЛИСТИ, а на мъжете – ДЪЩЕРЯ ИМ. И какво от това?

Аз ще ви кажа какво – вече никой няма спокойствие. Няма семейства, няма доверие, няма интелектуални разговори, няма естествена красота, няма развитие, няма щастие. Едно голямо НЯМА, отекващо в използван кондом (в добрия случай).

Садо-мазо, педофилия, геронтофилия, некрофилия, педерастия и какво ли още не. ОЩЕ, дайте ми ОЩЕ! Само не ме карайте да се доказвам! Оставете ме в малкия ми извратен свят, докато държа дистнационното!

Секс на работа, секс зад щанда, секс в парка, секс в тоалетната на дискотеката, секс с най-добрия приятел на гаджето, секс с преподавателя, секс с мама. Нищо не е проблем, стига да е за пари. “Нека бъдем мръсно богати”.

Всеки има своята цена, а с поколенията очевидно отстъпките нарастват. Или казано накратко – … си е майката.

Снимка: urbanmusic2000.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s