Правят пенис от ръка за мъж, роден без член

39-годишнен мъж, роден без пенис, е първият човек, който ще получи напълно ново мъжество, създадено от кожата на собствената му ръка.

Андрю Уордъл от Манчестър е роден с тестиси, но без пенис. Предстоящата интервенция ще бъде от три части. Хирурзите ще отделят голяма част от кожа с кръвоносни съдове и нерви, ще я навият като тръба и ще я поставят на нужното място, пише “Дейли Мейл”.

След като се възстанови, Андрю ще се сдобие и с помпа, която ще му помага да уринира и да прави секс.

„Никога не съм си представял, че този момент ще дойде и все още не мога да повярвам, че ще имам функциониращ пенис. Това е голям успех и най-сетне ще мога да заживея като нормален мъж“, споделя Уордъл.

Макар досега да не е имал полов орган, мъжът е спал с доста жени. Той твърди, че през леглото му са минали 100. „Някои бяха само за по една нощ,а други бяха сериозни връзки. Казвал съм истината за моето състояние само на 20% от дамите“, разказва Андрю.

Той е имал много тежка съдба не само заради този си проблем. Майка му го родила едва на 17години  и го дала за осиновяване. Той имал и безброй проблеми с бъбреците. Бил е подложен на 15 операции, за да може да уринира.

Влюбил се за първи път на 17 години и признал цялата истина за състоянието си. Момичето останало с него 4 години, но накрая го зарязала, защото искала да изпита удоволствия, които той не можел да й предложи.

Не след дълго Андрю започнал да взима екстази и LSD. Това било и перфектното му оправдание пред момичетата защо тази част от  тялото му не може да функционира в момента.

Някои момичета са реагирали остро, разбирайки за проблема му. Една го ударила в носа, а друга му изневерила. В един момент Андрю тотално се отдал на отчаянието и решил да се самоубие с шепа хапчета.  След като опитът му бил неуспешен, животът му поднесъл изненада и пред него стояло решението. Разбрал за новия метод, а хирурзите се съгласили да го оперират.

Андрю е решен да издаде книга, в която да разкаже за своите изпитания.

Виктория Пенева, 17 560

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s